Εμφάνιση 1-9 σε σύνολο 9 Προγραμμάτων

Patisserie – Τούρτες

0
Σεμινάριο
Free

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του εξειδικευμένου σεμιναρίου Ζαχαροπλαστικής Τέχνης «Patisserie – Τούρτες», είναι  να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) της τούρτας, παρέχοντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές δεξιότητες και...

Free

Oινοχόος – Sommelier

0
Σεμινάριο
Free

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Ο Sommelier (Οινοχόος) είναι ο υπεύθυνος για το σχεδιασμό και τον εμπλουτισμό της λίστας κρασιών των εστιατορίων και των ξενοδοχείων. Επίσης, είναι το πρόσωπο...

Free

Eπαγγελματικό Μπαρ – Bartending

0
Σεμινάριο
Free

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Μέσα από το ταχύρυθμο πρόγραμμα σπουδών για Bartender, όπως και από την εκπαίδευση σε πραγματικούς χώρους εργασίας δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, οι σπουδαστές καταρτίζονται σε θεωρητικό...

Free

Παρασκευή Καφέ – Βarista

0
Σεμινάριο
Free

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Μέσα από το ταχύρυθμο πρόγραμμα σπουδών για Barista, όπως και από την εκπαίδευση σε πραγματικούς χώρους εργασίας δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, οι σπουδαστές έχουν τη...

Free

Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry & Baker Chef

0
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free

ΔΙΕΤΕΣ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Ο κλάδος της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής ανήκει στους βασικότερους πυλώνες της βιομηχανίας τροφίμων και της ελληνικής οικονομίας. Το ψωμί και το επιδόρπιο αποτελούν μέρος των...

Free

Μαγειρική – Chef

100
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free

ΔΙΕΤΕΣ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Η τέχνη της Γαστρονομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα, αλλά και με την πολιτιστική ταυτότητα του κάθε λαού και εντάσσεται στα επαγγέλματα με...

Free

Διοίκηση Τροφίμων & Ποτών – Food & Beverage Management

0
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free

ΕΤΗΣΙΟ & ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Ο Food & Beverage Manager αναλαμβάνει την προµήθεια των πρώτων υλών, τη σύνθεση του εδεσµατολογίου, την καθοδήγηση των αρµοδίων τµηµάτων παραγωγής τροφίµων,...

Free

Διοίκηση Εστιατορίου – Restaurant Management

0
Σεμινάριο
Free

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Ο Restaurant Manager είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού,...

Free

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων – Health & Food Safety

0
Σεμινάριο
Free

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Το πρόγραμμα Health And Food Safety στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων για την αποτελεσματική εφαρμογή των κατάλληλων κανόνων κατά την παραγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και διάθεση...

Free