Εμφάνιση 1-11 σε σύνολο 11 Προγραμμάτων

Patisserie – Τούρτες

0
Σεμινάριο
Free

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός του εξειδικευμένου σεμιναρίου Ζαχαροπλαστικής Τέχνης «Patisserie – Τούρτες», είναι  να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) της τούρτας, παρέχοντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές δεξιότητες και...

Free

Oινοχόος – Sommelier

0
Σεμινάριο
Free

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Ο Sommelier (Οινοχόος) είναι ο υπεύθυνος για το σχεδιασμό και τον εμπλουτισμό της λίστας κρασιών των εστιατορίων και των ξενοδοχείων. Επίσης, είναι το πρόσωπο...

Free

Eπαγγελματικό Μπαρ – Bartending

0
Σεμινάριο
Free


 ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

σπουδαστές και αποφοίτους Σχολών Επισιτισμού και Τουρισμού που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους αποκτώντας νέες δεξιότητες
ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε καφέ...

Free

Παρασκευή Καφέ – Βarista

0
Σεμινάριο
Free


 ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

σπουδαστές και αποφοίτους Σχολών Επισιτισμού και Τουρισμού που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, αποκτώντας νέες δεξιότητες
ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε καφέ...

Free

Βοηθός Chef – Cooking Αssistant

0
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free

Free

Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry & Baker Chef

0
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free


ΣΚΟΠΟΣ
Ο κλάδος της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής ανήκει στους βασικότερους πυλώνες της βιομηχανίας τροφίμων και της ελληνικής οικονομίας. Το ψωμί και το επιδόρπιο αποτελούν μέρος των καθημερινών γευμάτων.
Οι...

Free

Μαγειρική – Chef

100
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free


ΣΚΟΠΟΣ
Η τέχνη της Γαστρονομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα, αλλά και με την πολιτιστική ταυτότητα του κάθε λαού και εντάσσεται στα επαγγέλματα με τα μεγαλύτερα ποσοστά...

Free

Διοίκηση Τροφίμων & Ποτών – Food & Beverage Management

0
Επαγγελματικής Κατάρτισης
Free


ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

Σπουδαστέςκαι απόφοιτους των κλάδων Τουρισμού και Επισιτισμού
Επαγγελματίες και ιδιώτεςπου ασχολούνται με το χώρο του επισιτισμού
Όλους όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις...

Free

Διοίκηση Εστιατορίου – Restaurant Management

0
Σεμινάριο
Free

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Ο Restaurant Manager είναι το στέλεχος του εστιατορίου, που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και λειτουργία ενός εστιατορίου. Συντάσσει τη λίστα φαγητού και κρασιού,...

Free

Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων – Health & Food Safety

0
Σεμινάριο
Free

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ || ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ NCFE
ΣΚΟΠΟΣ
Το πρόγραμμα Health And Food Safety στοχεύει στην απόκτηση γνώσεων για την αποτελεσματική εφαρμογή των κατάλληλων κανόνων κατά την παραγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και διάθεση...

Free