Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry & Baker Chef

ΣΚΟΠΟΣ

Ο κλάδος της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής ανήκει στους βασικότερους πυλώνες της βιομηχανίας τροφίμων και της ελληνικής οικονομίας. Το ψωμί και το επιδόρπιο αποτελούν μέρος των καθημερινών γευμάτων.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι σε θέση να εργαστούν σε φούρνους, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες catering, εταιρείες τροφίμων κ.α.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι σπουδαστές είναι σε θέση να:

  • Αναλάβουν την οργάνωση και τη λειτουργία φούρνων/ζαχαροπλαστείων
  • Παρασκευάζουν γλυκά και αρτοσκευάσματα από την εγχώρια και τη διεθνή κουζίνα
  • Διακοσμούν γλυκά και αρτοσκευάσματα
  • Ελέγχουν την ποιότητα των Α’ υλών
  • Κοστολογούν νέα αρτοσκευάσματα

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Εκπαιδεύεσαι από άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό
  • Λαμβάνεις υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με ανταγωνιστικά δίδακτρα
  • Έχεις στη διάθεσή σου υλικά και εργαλεία Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας
  • Συμμετέχεις τακτικά σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και διαγωνισμούς του χώρου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής
  • Παρακολουθείς πρωτοποριακά μαθήματα και εξειδικευμένα σεμινάρια, που διοργανώνει το Chef School του ΚΔΒΜ ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, με σκοπό την επαγγελματική σου κατάρτιση και τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου
  • Συμμετέχεις ενεργά στην εβδομάδα Επισιτισμού-Τουρισμού του EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πλήθος δωρεάν σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και workshops
  • Έχεις τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίας πιστοποίησης από το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών NCFE, ενισχύοντας το βιογραφικό σου

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας και ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει μαζί σου









Έναρξη

12:00 μμ

Τετάρτη, Οκτώβριος 18, 2017

Διεύθυνση

ΑΘΗΝΑ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 31

ΚΡΑΤΗΣΗ