Μαγειρική-Chef (Cooking Expert-Chef)

ΕΤΗΣΙΟ

ΣΚΟΠΟΣ

Η τέχνη της Γαστρονομίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα, αλλά και με την πολιτιστική ταυτότητα του κάθε λαού και εντάσσεται στα επαγγέλματα με τα μεγαλύτερα ποσοστά απορρόφησης στην αγορά εργασίας, πετυχαίνοντας ιδιαίτερα υψηλές οικονομικές απολαβές!

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Chef, είναι σε θέση να εργαστούν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια, εταιρείες catering, εταιρείες τροφίμων κ.α.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι σπουδαστές είναι σε θέση να:

  • Αναλάβουν την οργάνωση και τη λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας
  • Δημιουργούν gourmet μενού
  • Ελέγχουν την ποιότητα των Α’ υλών
  • Κοστολογούν νέα πιάτα
  • Παρασκευάζουν φαγητά, ορεκτικά και εδέσματα από την εγχώρια και τη διεθνή κουζίνα

 

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΔΒΜ2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

  • Εκπαιδεύεσαι από άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό
  • Λαμβάνεις υψηλής ποιότητας εκπαίδευση με ανταγωνιστικά δίδακτρα
  • Έχεις στη διάθεσή σου υλικά Μαγειρικής και εργαλεία υψηλής ποιότητας
  • Συμμετέχεις τακτικά σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και διαγωνισμούς του χώρου του Επισιτισμού
  • Παρακολουθείς πρωτοποριακά μαθήματα και εξειδικευμένα σεμινάρια, που διοργανώνει το Chef School του ΚΔΒΜ ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ, με σκοπό την επαγγελματική σου κατάρτιση και τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σου
  • Παίρνεις μέρος στην εβδομάδα Επισιτισμού-Τουρισμού του EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πλήθος δωρεάν σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και workshops
  • Έχεις τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίας πιστοποίησης από το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών NCFE, ενισχύοντας το βιογραφικό σου

Έναρξη

12:00 μμ

Δευτέρα, Μάρτιος 27, 2017

Διεύθυνση

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

ΚΡΑΤΗΣΗ