Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ| ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ SECURITY

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης 105 ωρών «Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας» Security και καλύπτει πλήρως όλες τις θεματικές ενότητες που απαιτούνται για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ (λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και με άδεια ίδρυσης του αρμόδιου φορέα Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Αρ. Άδειας 2000058).

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όσους επιθυμούν να εργασθούν ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας, είτε σε Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας είτε σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας Οργανισμών και Επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες, υποχρεούνται να κατέχουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και τίτλο Πιστοποίησης. O τίτλος αυτός είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση Αδείας Εργασίας, τύπου Α΄, από την Ελληνική Αστυνομία.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης που διενεργούνται από το ΚE.ME.A. σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. έχουν οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν εργασθεί ή εργάζονται ως μισθωτό προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας σε Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας ή ως προσωπικό σε Τμήματα Εσωτερικής Ασφάλειας επιχειρήσεων ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Επίσης, δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις εξετάσεις έχουν και όσοι κατέχουν Βεβαίωση Κατάρτισης και Πρακτικής Άσκησης που έχουν χορηγηθεί από αδειοδοτημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ύστερα από επιτυχή παρακολούθηση προγράμματος κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, διάρκειας 105 ωρών, για την ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ SECURITY ΣΤΟ Κ.Δ.Β.Μ.2 «ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ»

  • Μηδενική ανεργία – Είναι η ειδικότητα με τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας
  • Πολλοί από τους αποφοίτους μας, αλλά και τους σπουδαστές μας, είναι ήδη στελέχη των μεγαλυτέρων εταιρειών ασφαλείας της χώρας
  • Είναι ο πιο δυναμικά εξελισσόμενος επαγγελματικός κλάδος
  • Αυτόματη Εγγραφή στο Γ.Ε.Α.Σ. (Γραφείο Εργασίας Απόφοιτων Σπουδαστών) που βοηθά τον απόφοιτο να βρει εργασία σε κάποια από τις συναφείς με το αντικείμενο εταιρείες Ι.Ε.Π.Υ.Α.
  • Δυνατότητα εύρεσης εργασίας μέσω του ΓΕΑΣ (Γραφείο Εργασίας Απόφοιτων Σπουδαστών) αλλά και μέσω της διεξαγωγής της ημέρας καριέρας σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου
  • Στο ΚΔΒΜ2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ απευθύνονται διευθυντές ασφαλείας εταιρειών της χώρας μας, οι οποίοι αναζητούν εκπαιδευμένα στελέχη με συστάσεις, στην ελληνική αγορά
  • Οι απόφοιτοι του ΚΔΒΜ2 ΑΛΦΑ ΕΠΙΛΟΓΗ προτιμώνται στις προσλήψεις, διότι η επαγγελματική εκπαίδευσή τους είναι κορυφαία
  • Η γνωστοποίησή της επιτυχούς αποφοίτησης σε ελληνικές εταιρείες, είναι μία ακόμη υποχρέωση του ΓΕΑΣ, η οποία θα ολοκληρωθεί με την αποστολή επιστολής σε εν δυνάμει εργοδότες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να απολαμβάνουν υπηρεσίες από επαγγελματίες του κλάδου

Έναρξη

12:00 μμ

Τετάρτη, Ιούλιος 5, 2017

Διεύθυνση

Αθήνα, Πατησίων 31-Πειραιάς, Φίλωνος 39-Γλυφάδα, Λ. Βουλιαγμένης 57-Θεσσαλονίκη, Βαλαώριτου 9

ΚΡΑΤΗΣΗ