Patisserie – Τούρτες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του εξειδικευμένου σεμιναρίου Ζαχαροπλαστικής Τέχνης «Patisserie – Τούρτες», είναι  να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά παρασκευής και διακόσμησης (ντεκόρ) της τούρτας, παρέχοντας ολοκληρωμένες επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις από τον έμπειρο Pastry Chef Βασίλειο Γιαννόπουλο.

Είδη Toύρτας:

  • Moυς Σοκολατίνα – Πορτοκάλι
  • Νουγκατίνα
  • Opera (moca)
  • Κορμός Ανοιξιάτικος με φρούτα
  • Cheese Creeme με βατόμουρο

 

Θεματικές Ενότητες: Παντεσπάνια, Κρέμες,  Επικαλύψεις, Συναρμολόγηση,

Ντεκόρ : macaron , mirror  και ελαστικής σοκολάτας (κατασκευή τριαντάφυλλου)

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (Pastry Chef)

Από το 1985 εργάζεται ως  ζαχαροπλάστης  ξεκίνησε από το ιστορικό  πολίτικο μαγαζί στο Παγκράτι «ΤΟΥΛΑ»  και σήμερα είναι ο pastry chef του  NAFPLIA PALACE .  Συνεργάστηκε  με την εταιρεία Βενέτης  για τη δημιουργία των προϊόντων  “Christiano V” και με το Neptune Hotels  Resort στην Κω

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Συμμετέχεις σε εξειδικευμένα σεμινάρια και ημερίδες του χώρου από καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς
  • Παίρνεις μέρος σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις
  • Παρακολουθείς μεγάλα συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Λαμβάνεις συμμετοχή στο EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με πλήθος δωρεάν σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων και workshops
  • Έχεις τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίας πιστοποίησης από το βρετανικό φορέα απονομής τίτλων σπουδών NCFE, ενισχύοντας το βιογραφικό σου

Έναρξη

12:00 μμ

Δευτέρα, Φεβρουάριος 20, 2017

Διεύθυνση

Πατησίων 31, ΑΘΗΝΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ